Kamatszimat - kiszagoljuk Önnek a legjobb kamatokat

Budapest Bank

  • A Budapest bank a főbb devizákra kínál lekötési konstrukciókat.  USA dollár, euró, angol font vagy svájci frank esetén a kínált legjobb kamat USA dollárra 0,40% (EBKM 0,40% ), euró megtakarításokra 0,20% (EBKM 0,20% ), svájci frank betétekre 0,01% (EBKM 0,01% ), angol fontra pedig 0,40% (EBKM 0,40% ).

  • A Budapest Bank kínálatában találhatjuk a Prémium betét konstrukciót, mely különböző időtávra kínál 0,10% - 0,50% ) kamatot. Egy éves futamidőre választhatjuk a Budapest Bank Likvid Prémium Betét elnevezésű konstrukcióit. Az elérhető legmagasabb kamat 0,50% (EBKM 0,50% ), ami egy hónapon túli feltörés esetén is a kamat nagy részét kifizeti. A Likvid Prémium Betét Tartós Befektetési Szerződés keretében is igénybe vehető

  • Egy újfajta hitelforma Magyarországon, melynek segítségével a hagyományos kölcsönökhöz képest kisebb visszafizetendő összegekre számíthatunk. Az Egyenlítő Hitel egy jelzáloghitel és a hozzá kapcsolt folyószámla kombinációja. A folyószámlán tartott bármilyen pénz, legyen az akár jövedelem, akár megtakarítás, a töketartozást csökkenti. A folyószámla egyenlege alapján a Bank féléves időközönként automatikus (költség és díjmentes) előtörlesztést ír jóvá, majd a tőketartozást az új összeg alapján csökkenti. A tőketartozás csökken, viszont a törlesztőrészlet nem változik, tehát a futamidő rövidebb lesz.